Returpolitik

Vi har 30 dages fuld returret, hvilket betyder, at du har 30 dage efter at have modtaget varen til at anmode om at returnere den, hvis du ikke er tilfreds.

For at anmode om en returnering, bedes du kontakte os på support@klarako.com, hvorefter vi sender dig returadressen.

Når varen er returneret, går vi videre og behandler din refusion.

Annullering og ændring af ordrer

Du skal underrette os inden for 24 timer efter, at du har afgivet din ordre, hvis du ønsker at annullere din ordre eller ændre størrelsen/farven på din vare. Ellers kan vi ikke garantere, at vi vil være i stand til at annullere eller ændre din ordre.

Skader og problemer
Undersøg venligst din ordre ved modtagelsen, og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du har modtaget den forkerte vare, så vi kan vurdere og løse problemet.

Når vi har fået bevis for det defekte produkt i form af en video, refunderer vi gerne hele beløbet for ordren. Ingen returnering er nødvendig.

Undtagelser/varer, der ikke kan returneres
Visse varer kan ikke returneres, herunder letfordærvelige varer (såsom mad, blomster eller planter), specialfremstillede produkter (såsom specialbestillinger eller personlige varer) og produkter til personlig pleje (såsom skønhedsprodukter). Vi accepterer heller ikke returnering af farlige materialer, brandfarlige væsker eller gasser. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til din specifikke vare.

Vi kan desværre ikke tage restpartier eller gavekort retur.

Når du tjekker ind på www.klarako.com, accepterer du alle ovenstående vilkår og betingelser.