Bestemmelser om databeskyttelse

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan klarako.com ("hjemmesiden" eller "vi") indsamler, bruger og videregiver dine personlige oplysninger, når du besøger eller foretager et køb fra hjemmesiden.Kontakt os

Hvis du efter at have gennemgået denne politik har spørgsmål, ønsker flere oplysninger om vores privatlivspraksis eller ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte os via e-mail på support@klarako.com eller pr. post ved hjælp af nedenstående oplysninger.

Indsamling af personlige oplysninger

Når du besøger webstedet, indsamler vi visse oplysninger om din enhed, din interaktion med webstedet og oplysninger, der er nødvendige for at behandle dine køb.

Vi kan også indsamle yderligere oplysninger, når du kontakter os for kundeservice. I denne fortrolighedspolitik henviser vi til alle oplysninger om en identificerbar person (herunder de oplysninger, der er anført nedenfor) som "personlige oplysninger". Se venligst listen nedenfor for mere information om, hvilke personlige oplysninger vi indsamler og hvorfor.

Vi værdsætter dit privatliv og de oplysninger, du giver os i forbindelse med vores SMS-marketingtjeneste. Vi bruger disse oplysninger til at sende dig tekstbeskeder (til din ordre, herunder påmindelser om checkout), SMS-marketingtilbud og transaktionelle tekster, herunder anmodninger om anmeldelser fra os.

Vores hjemmeside bruger cookies til at spore, hvilke varer du har tilføjet til din indkøbskurv, og hvornår du har annulleret ordren. Disse oplysninger bruges til at afgøre, hvornår vi skal sende SMS-påmindelser.